Equine America NL - Producten die echt werken !!
Home
 
Introductie
 
Producten
 
Waarom
 
Ervaringen
 
Bestellen
 
 

Equine America is een verhaal over een buitengewone man uit Aiken, South Carolina, USA. Hij heet Bruce Snipes. Bruce Snipes heeft de laatste veertig jaar gespendeerd aan het ontwikkelen van natuurlijke produkten ten behoeve van mensen, paarden, honden en katten. Zo heeft hij ook als eerste de produkten elektrolyten en biotine voor paarden op de markt gebracht.

Met een specifiek produkt - Cortaflex - heeft hij binnen 3 jaar, zowel in Amerika als in Engeland, een marktleidende positie verkregen in het verbeteren van de gewrichtsmobiliteit.

Dit werd bevestigd toen Cortaflex de onderscheiding “Produkt van het jaar” werd toegekend aan de hand van een grootschalig vergelijkend productonderzoek door een groot aantal paardentijdschriften. Hierbij werd Cortaflex als “Beste Getest”. Het voornaamste gerenommeerde amerikaanse onderzoeksblad “Horse Journal” bevestigt nog steeds dat Cortaflex het beste gewrichtsvoedingssupplement is!

‘Horse Journal’ is het paardentijdschrift bij uitstek. Het is geen reclametijdschrift, echter voert onafhankelijk strenge vergelijkingstesten uit van o.a. voedingssupplementen voor paarden. Het wordt door talrijke dierenartsen en klinieken afgenomen.

Vervolgens werd Buteless (bevat geen Phenylbutazone), een dopingvrije pijnstiller op kruidenbasis door “Horse Journal” in een vergelijkend productonderzoek als het meest effectieve natuurlijke produkt in de bestrijding van pijn bij paarden erkend! Hierbij bleek dat Buteless een zeer goede kosten-baten ratio heeft en uitermate effektief en snelwerkend is. Buteless bewees een echt alternatief voor Bute (phenylbutazone) te zijn!, en werd als “Beste Getest” voor natuurlijke behandeling tegen chronische arthrose en ontsteking. Brengt verlichting bij tal van problemen.

Nog zo’n effectief produkt waar veel interesse voor is vanwege zijn goede werking is Lamigard. Hoog aangeschreven door veel gebruikers en dierenartsen kreeg Lamigard recentelijk de “BETA Horse and Hound New Product Award” toegekend.

Informatie over de gehele lijn van kwaliteitsproducten voor paarden : (voedingssupplementen, verzorgings- en groomingsprodukten ) vindt u onder ‘Producten’ op deze web-site.

CORTAFLEX IS OOK BESCHIKBAAR VOOR MENSEN, HONDEN EN KATTEN.

                                               
 
 
 

Equine America NL - Vughterstraat 181-183 - 5211 GB - 's Hertogenbosch - Netherlands
Telefoon +31 (0)73-6891550 - Fax +31 (0)73-6891819 -
info@cortaflex.nl