Equine America NL - Producten die echt werken !!
Home
 
Introductie
 
Producten
 
Waarom
 
Ervaringen
 
Bestellen
 
 
Robert Smith showjumping

Alleen het beste is goed genoeg, daarom gebruik ik Cortaflex.

Billy Twomey

Jonjo O'Neill

Ik ben erg blij met de resultaten die ik heb ondervonden van Cortaflex. Ik heb ook een heleboel andere produkten gebruikt, maar ik vind Cortaflex zondermeer de beste.

Mark Windsor DC AMC MMCA, McTimoney Chiropractor

Pippa Funnell at Hickstead

Ik heb ondervonden dat mijn paarden door het gebruik van Cortaflex Solution en Cortaflex Poeder beter bewegen en gezonder blijven.

Pippa Funnell

Marcus Tregoning

Ik gebruik Cortaflex routinematig bij mijn paarden gevallen en heb uitstekende resultaten ondervonden. Ik beveel het dus van harte aan.

Dr. David Platt BVSc, PHD, CVR, DEO, FRCVS, specialist in orthopedische paarden chirurgie.

Rooster Booster wins !

Terwijl ik enkele jaren geleden aan de wedstrijd in Hickstead meedeed ben ik begonnen met Cortaflex Solution voor mijn paarden. Ik gebruik het sindsdien onafgebroken.

Ludger Beerbaum

Limestone Lad in action

Ze hebben me al verschillende gewrichtssupplementen gegeven om uit te proberen en ze schijnen te helpen - Bij Cortaflex is het verschil echter erg indrukwekkend.

William Funnell

Henrietta Knight

We zijn erg onder de indruk van de resultaten en zijn van plan het te blijven gebruiken. We zijn erg dankbaar dat we Cortaflex mochten testen. Het is alleen erg jammer dat ons budget ons niet toestaat het aan al onze paarden te kunnen geven.

Majoor Will Connell, The King’s troops, Royal Horse Artillery

Laura Richardson on Millennium

Sagitarius brak zijn linkervoorbeen toen hij 2 jaar oud was. Hij had geen enkele kans meer om een renpaard te worden. Toen zijn we 2 jaar geleden met Cortaflex begonnen. Het heeft hem teruggebracht naar de renbaan waar hij inmiddels een winnaar is. Bedankt Cortaflex!

Rune Haugen, Renpaardhouder, Scandinavie

Amber du Montois

Ik ben blij te kunnen vertellen dat mijn paard zijn voet beter kan buigen en zo makkelijker de hellingen op en af kan lopen. Het komt vast en zeker door de Cortaflex.

Julie Tate

 

Ik wilde zeggen dat dit het beste produkt is wat ik ooit gebruikt heb. Mijn paard wint zowel de “onder zadel” klassen als de springrubrieken. Dankzij Cortaflex.

Dee Dee Kramer, Kramer Training, USA


Ik ben Cortaflex gaan gebruiken voor mijn 10 jaar oude paard en het is fantastisch. Hij denkt dat hij weer 4 jaar oud is! Geweldig produkt.

Patricia Mooney


Wij denken dat we het allemaal te danken hebben aan Cortaflex. We danken u voor het produkt en zullen het trouw blijven gebruiken. Al onze vrienden en klanten gebruiken het nu en ze ondervinden allemaal goede resultaten. Bedankt voor dit geweldige produkt.

James R. Friend


Ik wilde u laten weten dat ik al allerlei supplementen heb gebruikt voor mijn 30-jarige quarter horse en uw produkt is echt uitzonderlijk. Toen het op was heb ik tijdelijk een ander produkt gebruikt, maar al snel heb ik weer een 4 liter fles Cortaflex besteld. Uitzonderlijk spul, het beste supplement wat ik ooit heb gebruikt.

Becky Everett , NY , USA


Ik ben Devon in mei Cortaflex gaan geven en heb niet meer achterom gekeken! Hij voelt zich inmiddels veel beter en geniet weer met volle teugen van het leven als wij samen een bosrit maken. Alhoewel uw produkt tamelijk prijzig is, raad ik iedereen aan het te gebruiken, het heeft Devon’s leven gered en daardoor ook het mijne!PS Ik geef mijn vader nu Cortaflex voor mensen en hij hoopt ook snel een galopje te kunnen maken!!

Mevr. Rose Scofield


Ik wilde jullie graag vertellen over het succes wat ik heb gehad met Cortaflex Solution. Een jaar geleden dacht ik nog dat ik mijn hunter van 1.60 m nooit meer zou kunnen rijden. Hij kreeg heel licht werk voorgeschreven met alleen maar 6 minuten per dag stappen. Toby kreeg daarnaast maandenlang alle supplementen die je je maar kon voorstellen. Zo tegen januari dit jaar zagen we een lichte verbetering en we gingen hem wat meer stappen en draven. Toen las ik over Cortaflex en vond dat we hem dat wel konden geven. Ik volgde de instrukties en al tegen de 2de dag merkte ik een verschil in Toby’s bewegingen. De eerste fles is nu bijna leeg en ik heb al een overweldigende verandering bemerkt. We rijden hem nu weer regelmatig en ik heb al een buitenrit met hem gemaakt. Dit had ik nooit meer voor mogelijk gehouden.

Susan Wrigley


Ik wil u feliciteren met dit geweldige produkt. Mijn paard Quincey krijgt sinds januari Cortaflex zoals aanbevolen door de dierenarts. Binnen 5 dagen was hij een ander paard. Als we buiten reden bleef hij altijd achter bij de anderen en had bijna niet de energie om met de andere paarden mee te komen. Nu krijgt hij Cortaflex en voelt bijna weer als een jong paard. Het produkt is echt een wonder als je nu mijn 24 jaar oude Quincey ziet. Het paard van mijn vriendin “Rupert” is 35 jaar oud en kon moeilijk bewegen. Ze is hem Cortaflex gaan geven en nu galopeert hij op zijn oude dag door de velden. De dierenarts kon het bijna niet geloven! Nogmaals hartelijk dank. Uw produkt is duur, maar het is het minste wat we kunnen doen om het onze beste vrienden de komende jaren zo comfortabel mogelijk te maken, zodat ze nog lekker van hun leven kunnen genieten. Bedankt voor het beschikbaar maken van het produkt in Engeland.

Lisa Bannister en Quincey


Zoals besproken wilde ik even bevestigen dat ik erg blij ben met Cortaflex. Zes maanden geleden werd mij verteld dat ik de aktiviteiten met mijn 13 jaar oude paard van 1.65m uitermate moest gaan beperken. Bijna gelijk ben ik met Cortaflex begonnen, wat hij nu zo’n 6 maanden krijgt. Mijn rijden is inmiddels niet beperkt gebleven! Ik maak 2 a 3 bosritten per week, spring en ga naar het strand om lekker te galopperen! Mijn dierenarts zei zelfs dat ik wel weer aan concoursen mee zou kunnen doen. Natuurlijk heb ik besloten om Cortaflex te blijven gebruiken. Goed gedaan Cortaflex, het werkt voor mij.

Barbara Lawson


Door Cortaflex kan ik weer elk weekend mijn paard rijden. Soms rijd ik hem ook nog gedurende de week. Hij denkt dat hij 4 is in plaats van 19! Dank u Equine America, het is goed een produkt te kunnen kopen dat ook echt werkt.

Clare Andrews


HOOF POWER PLUS

 We hadden een hengst met slechte hoeven. Toen hebben we hem Hoof Power Plus en Lamigard gegeven en zijn hoeven groeien nu beter, de kwaliteit van de wanden en hielen is duidelijk verbeterd. We hebben ook nog een merrie die we Lamigard en Cortaflex geven. We hebben dus al genoeg ervaring kunnen opdoen met uw produkten en we staan steeds weer versteld van de resultaten.

Theresa Mendes, springruiter, Portugal


Een tijdje terug zag ik uw produkt Hoof Power Plus voor het eerst op een groot concours. Ik heb de verkoper toen doorgezaagd over de voordelen van het product en besloot het aan te schaffen voor mijn paard met zeer slechte hoeven. Ik moet zeggen dat de resultaten absoluut fantastisch zijn. Binnen een paar weken had mijn paard duidelijke nieuwe hoefgroei en kon mijn hoefsmid zijn hoeven zelf bekappen. Al na 8 weken werd de gehele kwaliteit van de hoeven veel beter. Nu na bijna 7 maanden heeft hij normale hoeven met een duidelijke vers (frog). Mijn hoefsmid staat geheel versteld van de resultaten en beveelt inmiddels het produkt bij veel van zijn klanten aan. De kwaliteit van mijn paard zijn hoeven is met 100% verbeterd. Ik blijf Hoof Power Plus gebruiken en blijf tot een ieders verveling uw produkt aanprijzen. Gefeliciteerd met dit geweldige supplement en bedankt.

Tara Pender


Ik ben erg blij met de resultaten van Hoof Power Plus, ik gebruik het nu een maand bij mijn merrie en ik kan u vertellen dat de resultaten fantastisch zijn. De bovenste 1-2 cm van haar hoeven zijn fors gegroeid en ze zien - en voelen - er sterk en gezond uit. Hoof Power Plus is het eerste en enige supplement voor hoeven wat ik mijn klanten zal aanbevelen en gebruiken voor mijn eigen paard.

Hanne Engstrom, Dierenchirurg, MRCVS MDNV


SO KALM PLUS

Ik wilde van deze gelegenheid gebruik maken om mijn hartelijke dank te betuigen aan de vrienden die So Kalm aanbevolen voor mijn merrie. Een jaar geleden nam ik haar mee naar haar eerste concours waar ze een soort van Jekyll en Hyde transformatie onderging! Geheel wanhopig vroeg ik me af of ik ooit nog dit onhandelbare, wegspringende, stijgerende monster op een concours zou uitbrengen. Toen we thuis kwamen veranderde ze ineens weer in de lieve makkelijke merrie die me altijd het perfekte concours paard had geleken. Haar gedrag was zo onredelijk, ze was gewoon hysterisch op concours. Dus toen So Kalm me werd aanbevolen was ik zeker bereid het te proberen alleen vroeg ik me af hoe dat kleine tubetje pasta enig effekt op haar gedrag zou kunnen hebben. Mijn enige andere optie was om haar te verkopen en dat wilde ik beslist niet. Na een dosis So Kalm te hebben gegeven deed ik mee aan een groot concours. De rosetten/strikken aan de muur vertellen je inmiddels over het resultaat! Niet alleen won ik steeds prijzen maar ik kreeg ook de prijs voor Hoogst Geplaatste Beginner. So Kalm heeft mij en mijn paard Satin Silk een toekomst gegeven en ik kan het daarom niet genoeg aanprijzen. Het heeft haar karakter verbeterd en hoewel ze nog steeds haar momenten heeft luistert ze nu beter naar me en gedraagt zich rustig en verstandig zonder de hysterie.

Mevr. Clare Frayne


LAMIGARD

Ik zou alleen even willen zeggen hoe ik onder de indruk en verheugd ben met de resultaten van uw Lamigard. Ik gebruik het voor mijn 20 jaar oude concours pony. Dankzij Lamigard kan ze nog van vele gelukkige jaren genieten.

Clare Tidy


Ik zou dit product van harte willen aanbevelen voor iedereen die een pony heeft die gevoelig is voor hoefbevangenheid, het is echt geweldig. Ik heb echt het gevoel dat het niet zomaar een hoefbevangenheid-supplement is. Mijn pony Abby zal Lamigard haar hele leven blijven krijgen. Ik kan mijn gevoelens niet genoeg uiten voor dit produkt. Bedankt Equine America van Abby en alle andere Welsh pony’s van Runshaw Welsh Mountain Pony Shed.

Helen Tattersall


Ik denk dat ik nooit zal weten of hij zonder Lamigard ook gezond was geworden maar het lijkt me onwaarschijnlijk en te toevallig na al deze tijd. Als je het mij vraagt hebben Lamigard en Cortaflex Comet een geheel nieuwe kans in het leven gegeven.

Bernice Benson


BUTELESS

Ik houd al 30 jaar paarden en pony’s en ik heb nog nooit zoiets effectiefs en veiligs gebruikt bij pijnbestrijding. Geloof me ik heb echt alles geprobeerd.

S. Knight


FUNGATROL

Bedankt dat je me hebt verteld over Fungatrol Spray, het heeft mijn leven in een week veranderd. Onze hond Oz had een schimmelinfektie in zijn poten/klauwen en hij beet er constant op. We hebben van alles geprobeerd om de irritatie te stoppen maar niets hielp. Ik heb inmiddels 6 dagen lang Fungatrol Spray gebruikt en al vanaf het eerste gebruik kauwt en likt hij niet meer aan zijn poten/klauwen. Ik kan niet geloven hoe effektief het is. Ik heb nu een gelukkige hond die al de hele week rondspringt. Ik hoef nu niet meer de hele dag op te letten of hij aan zijn poten bijt. Ik wou dat ik eerder over Fungatrol had gehoord. Hartelijk dank en een poot van een blije Oz.

Maureen Lord


U-GARD

We gebruiken U-gard bij een van onze paarden en we vinden het een erg effektief produkt voor een goede prijs. Beter dan andere produkten op de markt. We zullen het zeker weer gebruiken.

William Haggas


HORMOSOL

Ik schrijf u om u te vertellen over de geweldige resultaten die ik heb gehad met Hormosol. Ik heb het gebruikt bij een merrie die constant hengstig was. Ze beet je als ze de kans kreeg, in feite was ze bijna gevaarlijk. U suggereerde dat ik haar Hormosol moest geven en ik moet eerlijk
zeggen dat ze nu zo mak ik als een lammetje. Ik vroeg me af of dit toeval was dus besloot ik het ook te testen bij een hengst met overdreven en venijnig hengstengedrag. Het werkte! Dit produkt is echt als een wonder voor me. Bedankt Equine America.

Theresa Mendes


DERMA GEL

We bevestigen dat we Derma Gel al 2 maanden gebruiken en uitzonderlijke resultaten hebben bereikt. Zonder twijfel geef ik dit produkt mijn gehele steun.

J.L. Eyre, renpaard trainer

 

 
 

Equine America NL - Vughterstraat 181-183 - 5211 GB - 's Hertogenbosch - Netherlands
Telefoon +31 (0)73-6891550 - Fax +31 (0)73-6891819 -
info@cortaflex.nl