Cortaflex for People
Home
 
Producten
 
Ervaringen
 
Waarom
 
Faq's
 
Bestellen

 

 


Healthy family - healthy jointsHet hedendaagse leven, voorzien van alle gemakken, bevat nog steeds zijn eigen vormen van belasting en inspanningen.

Denkt u er wel eens over na hoe deze belasting en inspanningen uw gewrichten aantasten?

Slijtage is niet alleen het gevolg van het ouder worden. Eenvoudige alledaagse activiteiten zoals lopen, in de tuin werken, gewichtheffen en zelfs typen of zitten gedurende lange tijdsperiodes kan belastend zijn voor uw gewrichten!

Daarom is er Cortaflex, een vloeibaar dieet supplement voor mensen van alle leeftijden en levensstijlen - een veilig natuurlijk produkt ter ondersteuning en verbetering van de gewrichtsfunktie..


KNIE╦N-HEUPEN-ENKELS-VOETEN-RUG-NEK-SCHOUDERS-ELLEBOGEN-POLSEN-HANDEN

Cortaflex kan de kwaliteit van u leven verbeteren!


De natuurlijke keuze voor gewrichtsmobiliteit - Cortaflex

Voor gezonde, soepele gewrichten...

Cortaflex bevat een unieke samenstelling van veilige natuurlijke ingredienten die daadwerkelijk de gewrichtstherapie voedingsgewijs opnieuw heeft gedefinieerd.

Deze unieke formule levert de kleine bouwstenen van het essentiele Chondroitine en Glucosamine, ondersteund door MSM, in een zeer goed opneembaar supplement met een heerlijke vruchtensmaak.

Nieuw is de versterking van Cortaflex door het hoog- waardige Hyaluronzuur (HA) onder de naam Cortaflex HA.
Hyaluronzuur, dat door orthopedische artsen wel eens rechtstreeks in gewrichten wordt gespoten, ondersteunt voortaan dus tesamen met de Cortaflex ingredienten voedingsgewijs de gewrichten. Hyaluronzuur is een bouwsteen van het kraakbeen en zorgt voor een betere gewrichtssmering door het viscozer maken van de gewrichtsvloeistof. Cortaflex HA kan men als versterkte startkuur nemen waarna doorgegaan kan worden met de gewone Cortaflex capsules of met Cortaflex HA.

Chondroitine of Glucosamine? Allebei? Of Cortaflex!

Leverbaar:
Cortaflex Capsules (60x200 mg)  2 maanden voorraad
Cortaflex HA Capsules (30x400 mg)  1 maand voorraad

Bestellen

Kijk naar productlabel PDF (Engels)


Cortaflex for People


Je hebt Acrobat Reader nodig om documenten op de site te bekijken

Acrobat Reader