Cortaflex for People
Home
 
Producten
 
Ervaringen
 
Waarom
 
Faq's
 
Bestellen

 

 


Cortaflex for people and their pets


De eerste dosering Cortaflex bracht al verlichting en stelde me in staat beter en sneller te lopen. Dit was noodzakelijk aangezien ik aan hondenshows deelneem en ik hierbij zo soepel mogelijk met mijn hond door de ring moet bewegen. Ik ga het ook in de toekomst trouw gebruiken. Ik heb alle hoop en vertrouwen dat het mij voor lange tijd aktief zal houden. Bedankt! Ik weet dat het zonder Cortaflex niet was gelukt.

- Mevr. K. Oliver, South Glamorgan, Engeland


Cortaflex for an active lifestyle


Dank u voor Cortaflex. Ik ben vrachtwagenchauffeur en heb vaak rugpijn. Om mijn rug te ontlasten en de pijn tegen te gaan gebruikte ik een kussen en pijnstillers. Ik was nogal sceptisch over Cortaflex, maar al na inname van een half flesje voelde ik me veel beter. Tegen het eind van de fles had ik zelfs helemaal geen rugpijn meer. Stuur me a.u.b. meer Cortaflex zodat ik het ook aan mijn collega's kan geven. Rugpijn is namelijk een veel voorkomend probleem bij vrachtwagenchauffeurs.

Dhr. B. Deese, USARay Mouncey in action - click to view website


Afgelopen jaar liep ik mee in een marathon door Death Valley. Dat vroeg werkelijk het absolute physieke maximum van mijn lichaam. Cortaflex maakte echter het verschil tussen succes en falen en heeft zichzelf als een absolute winnaar bewezen ! Ik zal het zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die gewrichtsproblemen heeft. Mijn oprechte dank voor het mogelijk maken en verwezenlijken van mijn prestatie. Ik weet dat het zonder Cortaflex niet was gelukt.

Ray Mouncey, USA Happy retirement


Zoals jullie weten, ben ik de ultieme scepticus dus toen mijn vrouw thuiskwam met een flesje Cortaflex heb ik er dan ook 2 maanden niets mee gedaan. Echter toen mijn gewrichtspijn, die de afgelopen 2 jaar steeds erger is geworden, steeds heftiger werd stemde ik erin toe dat ik haar speciale medicijn zou gaan proberen. Ik sta totaal versteld over de resultaten!. Ik nam het voor het eerst op zaterdagavond. Al op zondagochtend voelde ik 100% verbetering. Als een professional kan ik de snelheid van deze werking niet verklaren maar het is zeker waar. Ik blijf Cortaflex dan ook zeker gebruiken.

Dr. P. Scott Dunn, LVO, MRCVS

De meeste foto's zijn alleen ter illustratie - maar de verhalen zijn waar!

Met dank aan Ray Mouncey voor zijn foto.