Cortaflex for Cats and Dogs
Home
 
Producten
 
Ervaringen
 
Waarom
 
Faq's
 
Bestellen

 

 


Healthy dogU wilt graag dat uw huisdieren een aktieve en gezonde levensstijl hebben, maar het kan zijn dat u ze niet voorziet in de nutritionele ondersteuning die ze nodig hebben.

Equine America NL heeft zich gespecialiseerd in voeding. We leveren kwaliteitsproducten om het diŽet van uw huisdier aan te vullen en te voorzien van essentiŽle nutriŽnten voor gezonde, vrolijke honden en katten...


Cortaflex - De natuurlijke keuze voor gezonde gewrichten.

Een aktieve levensstijl kan veel vragen van de gewrichten. Om uw honden en katten soepel en gezond te houden geeft u ze elke dag Cortaflex ter verlenging van een actief leven!

Het unieke en snel werkende mengsel van veilige en natuurlijke ingrediŽnten van Cortaflex heeft werkelijk de gewrichtsvoedingstherapie opnieuw gedefiniŽerd.

Deze unieke formule levert de kleinere geÔsoleerde bouwstenen van Chondroitin en Glucosamine, ondersteund door MSM, in een door zijn lekkere vleessmaak goed opneembare vloeibare oplossing.

Chondroitine of Glucosamine ? Allebei ? Of Cortaflex ?

Leverbaar in 236 ml, 946 ml en capsules.   Bestellen
Cortaflex for Cats and Dogs
Inflamex

Inflamex

Inflamex is een natuurlijke pijnstiller op kruidenbasis, welke de ontstekingsremmende kruiden Duivelsklauw en Yucca bevat. Inflamex is uitermate geschikt ter ondersteuning van het bewegingsapparaat en kan, met name in de beginfase, een goede combinatie met Cortaflex zijn.

Leverbaar in 473 ml.   Bestellen


Canine Pro-Pell - Gezonde voeding.

Een, rijk aan ijzer, vloeibaar voedingssupplement met een uitgebreide range van  vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de voedingsbehoefte van alle honden en  puppies, inclusief competitie, werkende, en oudere honden.

Leverbaar in 946ml size    Bestellen

Kijk naar het productlabel PDFPro-Pell for DogsDerma Gel for cats and dogs

 

Derma Gel - Eerste hulp bij ongevallen....

Order

Bekijk label details PDF

Vet Strength Cortaflex

Sterke uitvoering van Cortaflex door extra toegevoegde ChondroÔtine en Glucosamine.

Leverbaar in 236 ml. en 946 ml.                 Of vraag u Dierenarts.
 

U heeft Acrobat Reader nodig om documenten op deze site te kunnen bekijken

Acrobat Reader