Cortaflex for Cats and Dogs
Home
 
Producten
 
Ervaringen
 
Waarom
 
Faq's
 
Bestellen

 

 
Cortaflex for cats and dogs


Mijn orientaalse kat Zack heeft al enige tijd last van arthrose in zijn heupen. Als je hem oppakte huilde en blies hij van de pijn. Toen ik naar de dierenwinkel ging zag ik voor het eerst Cortaflex. Alhoewel ik sceptisch was dacht ik dat het Zack zou kunnen helpen. Inmiddels weet ik wat voor een verschil Cortaflex heeft gemaakt voor Zack. Hij loopt veel meer en springt weer op stoelen en banken.Tot mijn verbazing vond ik hem gisteren zelfs bovenaan de trap, terwijl hij al 3 maanden niet meer boven was geweest. Ik weet zeker dat er erg veel katten zijn die baat zouden hebben bij Cortaflex.

- Sandra Evans en Zak uit Bexley, Engeland.

 


Hartelijk dank voor uw geweldige produkt Cortaflex. Mijn geadopteerde Labrador was niet in staat van haar wandelingen te genieten totdat ik Cortaflex ontdekte. Ik gebruik het nu een maand en de verbetering is echt heel duidelijk waarneembaar. Ik ben er zelfs zo blij mee dat ik het aan iedere hondeneigenaar - die een hond in dezelfde slechte conditie heeft - aanbeveel. Nogmaals bedankt voor Cortaflex, het heeft een enorm verschil gemaakt in de levenskwaliteit van haar wel verdiende oude dag.

- Mrs W Parfett uit Midhurst, Engeland.

 


Bedankt voor de goede kwaliteit van uw produkt Cortaflex voor honden. Ik heb een 9 jarige Collie die ik regelmatig moet trainen in “gehoorzaamheid”..... Onlangs heeft ze tijdens het wandelen haar heup ontwricht. Na 2 operaties en 2 maanden revalideren had ze nog steeds erg veel pijn en liep erg mank. Nu 2 maanden geleden ben ik begonnen haar Cortaflex te geven, nadat ik het positieve effect ervan eerder al had waargenomen bij mijn geliefde Military paarden. Ze is inmiddels 100% gezond en loopt ook niet meer aan de lijn, iets wat ik voorheen niet voor mogelijk hield. Ik schrijf u deze brief om u te bedanken voor uw produkt. Het heeft een beter  leven voor mijn dieren mogelijk gemaakt. Ik zal haar Cortaflex blijven geven zolang ze het nodig heeft.

- Louise Holmes uit Rossendale, Engeland.

 


We geven onze Bullmastif Ben al een tijdje dagelijks Cortaflex. Hij was vaak stijf na een wandeling. Nu na 3 maanden loopt hij veel gemakkelijker en Ben gedraagt zich weer als een puppy!

- Mrs Susan P Lettin en Ben

Bovenstaand is een selectie van berichten die we hebben mogen ontvangen.

Foto's zijn alleen ter illustratie - De verhalen zijn waar !